RSS Flöde

Väntan är över, nu tar vi sats mot tredje raka ligatiteln!

ZlatanPSG

Efter en knapp månad av abstinens efter det sprudlande och synnerligen underhållande världsmästerskapet är det äntligen dags för de stora europeiska ligorna att kicka i gång igen. Först ut är den franska. Premiärmatchen spelas mellan Reims och PSG och första avspark är bara några minuter bort. Efter en på transferfronten ovanligt lugn sommar för mitt älskade PSG står laget nu reda att inleda vägen mot det tredje raka ligaguldet, för det är självklart så att allt annat än ännu en ligaseger skulle vara att betrakta som ett fiasko för PSG.

Men det där ligaguldet är inget som kommer med automatik. Det ska naturligtvis spelas om det och självsäkerhet och nonchalans leder allt som oftast till att lag blir skoningslöst och hårt straffade. Det är tufft jobb som gäller. Kvällens match mot Reims i Champagne inräknad. De senaste säsongerna har PSG dessutom haft lite besvärligt att få igång spelet i säsongsinledningen. Hoppas att det blir bättring på den fronten detta år. Vågar vi tro på seger och champagnefotboll för PSG?

Nu kör vi! Allez, PSG!

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: