RSS Flöde

Trikoloren i topp för sju frankofila år!

Så har ännu ett år passerat och just i dag är det sju år sedan jag satte mig ner vid datorn och publicerade det där första inlägget på denna blogg. Inte för att det skulle kännas som att det var igår, för det har hänt en hel del sedan dess, men samtidigt känns det lite overkligt att det faktiskt gått hela sju år!

Nåja, nu går BleuBlancRouge in på sitt åttonde levnadsår och återigen är det med en förhoppning att få lite mer fart på publiceringstakten än vad som varit fallet de senaste tre åren. Kanske är det under det här året det sker. Möjligtvis är ett gott omen att jag just i dag, lite av en tillfällighet, fick två nya franska böcker i posten. Två böcker att ta sig an och senare skriva lite om här.

På återhörande inom kort, j’espère.

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: