RSS Flöde

BleuBlancRouge på väg mot dussinet fullt

Av olika anledningar är aktivitetsnivån lite lägre än vanligt på bloggen just nu men icke desto mindre finns anledning att fira idag.

Det är nämligen just idag 11 år sedan jag satte mig ner och skrev det där premiärinlägget och BleuBlancRouge därmed såg dagens ljus!

Elva år som i viss mån känns som att de bara susat förbi eftersom det varit och fortfarande är så roligt att skriva om och i de fall det förkommit kommentarer prata Frankrike och fransk kultur med er läsare.

Förhoppningsvis ligger minst elva år till med BleuBlancRouge framför oss. Om möjligt med ännu mer interaktion eftersom det gör det hela ännu intressantare och roligare.

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: