RSS Flöde

Decenniet fullt i frankofilins tjänst!

I dag är det feststämning på BleuBlancRouge! Det är nämligen exakt tio år sedan jag satte mig ner och skrev det där första inlägget.

Sedan dess har det blivit ett antal till. Närmare bestämt 594 stycken. Fördelat över synnerligen aktiva perioder och sådana med inte fullt så mycket aktivitet.

Jag hade så klart önskat att tioårsdagen skulle infalla under den förstnämnda typen men omständigheter i livet just nu gör att det snarare drar åt det senare. Jag har dock goda förhoppningar att om inte allt för lång tid få upp ångan igen.

Hur som helst vill jag tacka er som varit med och följt eller bara sporadiskt besökt BleuBlancRouge under dessa tio år. Ett extra tack till er som kommenterat och deltagit till innehållet, den interaktionen med er läsare ligger mig varmt om hjärtat.

Jag hoppas på, minst, tio frankofila år till tillsammans med er!

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

»

  1. Niclas Holmqvist

    Tänk, jag minns det som i går. Bra jobbat och alltid intressant, även om jag inte läst riktigt allt. 🙂

    Svara
  2. Grattis från husifrankrike.com som bara fyller 6 år i sommar! JP

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: