RSS Flöde

BlueBlanc Rouge hissar fanan för nio frankofila år!

I dag fyller BleuBlancRouge nio år och det är med stor tacksamhet och glädje som jag tittar tillbaka på det år som gått. Det har trots allt varit ett år då bloggen fått en nytändning och dessutom också slagit ett gammalt rekord för mest besökare på en enskild dag. Några gånger om dessutom! Stort tack till er läsare för det!

Kanske är det ett tecken på att intresset för Frankrike och fransk kultur är på väg uppåt igen i Sverige? Det vore naturligtvis mycket trevligt om det är så och BleuBlancRouge kommer, hur det än är med det, fortsatt att vara en vän och guide till det frankofon kultur.

För min frankofila livsresa fortsätter och siktet är att BlueBlancRouge ska få fira många fler födelsedagar. Du är varmt välkommen att hänga med på den! Och för all del även delta i den genom att kommentera och dela med det dig av egna tips och tankar kring det jag skriver här.

Ju mer vi är tillsammans, ju gladare vi bli som revykungen Ernst Rolf sjöng.

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: