RSS Flöde

Paris is always a good idea

Postat den

Tillbaka i Paris igen efter sju långa år! Ja, det är faktiskt så länge sedan jag var här senast och väl här inser jag hur väldigt mycket jag saknat den här staden.

Det mesta är sig likt. Med ett stort och uppenbart undantag. Det var en närmast surrealistisk och sorgsen känsla att på plats skåda den skada som storbranden tidigare i år orsakat på Notre-Dame, för mig och många andra en starkare symbol för Paris än självaste Eiffeltornet.

Som vanligt kombinerar jag mina Frankrikebesök med konserter med franska grupper och artister jag länge velat se. Här i Paris väntar Mylène Farmer men en konsert som hon hintat kan bli hennes sista någonsin. Det kan bli något riktigt extraordinärt!

Glad midsommar!

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: