RSS Flöde

Hurra för åtta blåvitröda år!

Tiden går sin gilla gång och i dag har det blivit dags att fira den här bloggens födelsedag. Hela åtta ljus på tårtan blir det eftersom det nu är hela åtta år sedan jag satte mig ner och skrev det där första inlägget.

De senaste åren har BleuBlancRouge mer tagit formen av en reseblogg, men, som det återkommande mantrat i samband med födelsedagsinläggen under dessa år lyder, ambitionen är att komma igång och bli vad den var: min guide till dig som också har ett hjärta som bultar starkt för den frankofona världen och dess kultur. Vi får se om det kommande året blir året då jag får ändan ur vagnen och kommer till skott med det.

I dag ska jag i alla fall sedvanligt fira genom att se någon fransk film och äta något gott med franska inslag. Och förhoppningsvis också kunna fira ett nytt guld i franska cupen i fotboll för mitt kära PSG. I kväll är det nämligen finaldags där och Rennes står för motståndet.

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: