RSS Flöde

Nyfiken på Nantes

Postat den

Mitt pågående projekt att besöka Frankrikes tio största städer fortsätter. Nedslag sju fick bli här i Nantes. En stad som jag i ärlighetens namn inte visste jättemycket om innan, men som visade sig vara en pärla!

Nantes är mysig stad med massor av atmosfär och väldigt mycket vackert och intressant att se, bland annat LU:s gamla kexfabrik (på bilden) som gjorts om till ett kulturellt center. Den här för svenska turister förmodligen ganska okända stad är definitivt väl värd ett besök!

För egen del kombinerar jag min vana trogen min rundresa i Frankrike med att se konserter med artister och grupper som jag länge velat se. Här i Nantes väntar Calogero.

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: