RSS Flöde

6 år i frankofilins tjänst

I dag är det bemärkelsedag här på bloggen. BleuBlancRouge fyller nämligen sex år! I födelsedagspresent önkar jag energi och inspiration till att återigen nå något som liknar den publiceringshastighet som jag hade under de inledande åren.

För de två senaste åren har jag inte varit i närheten av att uppfylla de ambitioner som jag har med den här bloggen. Men eftersom det naturligtvis inte går att göra något åt så väljer jag att i stället blicka framåt när det gäller den biten.

Men det är klart att det samtidigt är lätt att bli tillbakablickande och nostalgisk en dag som denna. Och jag känner stor glädje över att jag den där dagen för exakt sex år sedan faktiskt satte mig ner och skrev det där inledande inlägget.

Det har varit en fantstiskt kul resa, inte minst interaktionen med er som läst och tagit er tid att kommentera. Jag hoppas att resan kommer att fortsätta länge till. 

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

»

  1. Och snart är det dags att fira sju år! Roligt att du skriver igen, det gör du bra och rätt i!
    Bonne écriture! Helén

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: