RSS Flöde

5 ans déjà!

trikoloren

Den sparsamma aktiviteten här på bloggen det senaste året är kanske inget att fira, men icke desto mindre: i dag är det flaggan i topp för BleuBlancRouge på födelsedagen. Det var just i dag för fem år sedan som den här bloggen såg dagens ljus. Det har varit ett nöje hela vägen, dessa fem år av frankofona upplevelser. Förhoppningsvis blir det många till. Och förhoppningsvis blir (till att börja med) det kommande året ett mycket mer innehållsrikt sådant här på bloggen. Det är i alla fall min uttryckliga ambition.

Kanske blir detta inlägg den nystart som jag länge väntat på och eftersträvat? Nåja, det får framtiden utvisa. Här och nu tittar jag tacksamt tillbaka på de fem år som gått. Stort tack till alla er som någon gång hittat hit och läst något av det jag skrivit och till alla er som dessutom tagit er tid och kommenterat. Fortsätt gärna med det. Jag sätter stort värde på interaktionen med er läsare och tips, idéer och annan input går det inte att få för mycket av. Un grand merci à tous!

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: