RSS Flöde

En sorts nyårshelg i valborgstider

20120427-210206.jpg

Självklart ska man unna sig något extra på en bemärkelsedag och så här firade jag att BleuBlancRouge just i dag fyller 1 år. Inte för att det känns som att det har gått ett helt år sedan det där första inlägget. Men det är väl som det brukar heta att tiden går fort när man har roligt. För roligt har det varit. Extra kul är att så många har hittat hit, läst det jag skrivit och kommenterat. Stort tack till er alla!

Nu går bloggen in på sitt andra år. Det finns inget som tyder på att det ska bli mindre roligt än det första. Jag ser fram emot ytterligare ett innehållsrikt och intressant år i det frankofilas tecken och fortsatt spännande interaktion med är läsare. Jag har en klar känsla av att intresset för det franska är på uppgång igen i Sverige. Frankofilen är, i motsats till vad vissa andra vill göra gällande, på väg tillbaka, eller hur?

Om mattiaslin71

Jag heter Mattias Lindén och är journalist till yrket. Vid det här laget har jag varit verksam som journalist i drygt 25 år. Främst inom radio, men även som skribent. Jag har ett passionerat förhållande till film och sport. Utöver det tar även musik och att läsa upp stor del av min uppmärksamhet. Och min förkärlek för det franska är, som den här bloggen visar, mycket stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: